Waarom wil jij werken bij People4Office?

Omdat je op zoek bent naar een bedrijf dat jou de mogelijkheid biedt om jezelf te ontplooien, het ondernemerschap in jou naar boven haalt en waar je ook nog eens gewaardeerd wordt om je prestaties en je persoonlijkheid.

People4Office is niet zomaar een bedrijf. Wij zijn onderscheidend. Zeggen niet alle bureau’s dat? Ja, maar wij zijn niet alleen maar een bureau dat zich richt op het bemiddelen tussen werkzoekenden en werkgevers. Wij zijn een partij die klanten adviseert, ondersteunt en innoveert. Dit kan door de wervingsstrategie van het bedrijf eens kritisch onder de loep te nemen of bijvoorbeeld de online employer brand te analyseren en van hieruit verder te kijken. Maar ook door het ontwikkelen van diverse on- en offline tools. Wij zijn een partner zoals geen enkel ander bureau dat is.

Werken bij People4Office betekent dat wij wat van jou verwachten. Jij wilt bouwen aan een merk, jij wilt het visitekaartje van People4Office zijn bij onze klanten, maar bovenal wil jij de beste zijn in jouw specialisme. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in projecten bij onze klanten of voor onze klanten. Geven wij aan waarin jij je moet ontwikkelen? Nee. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het waarmaken van jouw ambities.

Persoonlijke groei en een gezonde balans tussen werk en privé staan binnen ons bedrijf voorop. Wij willen een goede werkgever voor jou zijn. Hier hoort natuurlijk een goede beloning bij voor jou. Enerzijds komt deze beloning tot uiting in het salaris en anderzijds in een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden onder andere een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, 25 verlofdagen en een bonusregeling. Deze bonusregeling is opgezet om jou te motiveren om op een creatieve en innovatieve manier invulling te geven aan het behalen van jouw rendement. Uitgangspunt is “beter presteren is beter belonen”.

Je werk verricht je bij de klant op locatie, of op één van onze vestigingen. Tevens is er door middel van “het nieuwe werken” de mogelijkheid om vanuit huis of elke andere locatie te werken. De automatisering is hierop aangepast. Bereikbaarheid en mobiliteit is daarbij voor ons belangrijk. Je krijgt krijgt, afhankelijk van je functie, een mobiele telefoon en een lease-auto.