Over ons

People4Office is in 2012 opgericht en sinds mei 2018 onderdeel van De Staffing Groep. Met haar vier labels is De Staffing Groep een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit van Nederland.
Door de combinatie van expertise en activiteiten van beide bedrijven wordt een bredere recruitment dienstverlening aan opdrachtgevers voor zowel vast als flex gerealiseerd.

Ons aanbod: advies, ondersteuning en uitvoering op het gebied van recruitment vraagstukken. Het bedrijf, de diensten plus de recruiters en talent sourcers staan garant voor een betrouwbare oplossing.

Al onze medewerkers zijn kundig en gemotiveerd. Zij werken met veel enthousiasme aan de opdrachten voor klanten. Geen afstandelijke dienstverlener, maar een die meedoet. We zijn betrokken om de doelen en de uitdagingen waarvoor onze klanten staan, samen te bereiken. Wij hanteren korte lijnen en een professionele aanpak. Kortom wij zijn partners.

Onze missie is om onze klanten oprecht de meest succesvolle en innovatieve recruitmentoplossingen te bieden. De afgelopen jaren hebben wij al een solide opdrachtportfolio opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Philips, Shell, Accenture/ASML, TP Vision, Teleperformance, KPMG, NRG en MSD.

Wij zijn een organisatie waarin met passie, humor en talent gewerkt wordt en waar medewerkers zich volop kunnen ontwikkelen.

Onze klanten

People4Office team

Wouter Schuurmans

Directie / Sales Manager

Wouter is sinds januari 2019 werkzaam bij People4Office als salesmanager/operationeel manager. Hiervoor is hij sinds 2001 werkzaam geweest bij De Staffing Groep. Hij is gestart als recruiter/sales en is doorgegroeid naar de functie van accountteam manager. De laatste 3 jaar is Wouter ook verantwoordelijk geweest voor de coördinatie van het salesteam binnen De Staffing Groep.

Barbara de Bruijn

Directie / Office Manager

Barbara is al enige jaren werkzaam als Officemanager/Directiesecretaresse bij diverse organisaties. Zij is bij People4Office werkzaam als Officemanager. Tevens is zij verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken en eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers.

Marlies: Recruiter - People4Office

Marlies van Heymbeeck

Recruiter

Marlies heeft een HBO-Journalistiek achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij diverse opdrachtgevers zoals onder andere ReachLocal en ASML. Inmiddels wordt ze ingezet als Recruitment Consultant bij Bilfinger Tebodin. Voordat ze bij People4Office begon was ze Corporate Recruiter bij CWS en heeft ze bij diverse organisaties gewerkt als Corporate Recruiter.

Marle Verzaal

Recruitment Consultant

Marle heeft een WO-Master Sociale Psychologie achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij diverse opdrachtgevers zoals onder andere ReachLocal en KMPG. Inmiddels wordt ze ingezet als Recruitment Consultant bij Shell. Voordat ze bij People4Office begon was ze Recruiter bij o.a. Studelta en Statter Recruitment.

Lynn van den Einde

Recruiter

Lynn heeft een HBO-Bachelor of Business Administration achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij diverse opdrachtgevers zoals onder andere Teleperformance. Inmiddels wordt ze ingezet als Recruitment Consultant bij ASML.

Chelsea Nguyen

Recruitment Consultant

Chelsea heeft de opleiding Ondernemer detailhandel genoten en tevens 1 jaar Rechten gestudeerd. Chelsea is op dit moment beschikbaar voor een opdracht voor 40 uur. Ze heeft voorheen als Recruitment Consultant gewerkt bij Morgan Green.

Susan Miedema-Hubeek

Recruitment Consultant

Susan heeft een minor in Personeel & Organisatie. Momenteel heeft Susan een opdracht bij TP Vision als Recruitment Consultant. Voordat ze bij People4Office begon was ze Recruiter bij Recruiter Intrados, daarnaast nog bij Yellow Friday en heeft ze nog bij andere organisaties als adviseur gewerkt.

Miguel Hoekstra

Senior Recruitment Consultant

Miguel heeft een HBO P&O achtergrond en ervaring als senior Recruitment Consultant bij de People4Office opdrachtgever Accenture/ASML. Daarvoor als senior Recruiter / Recruitment Manager gewerkt voor o.a. Core Laboratories, TGE Gas Engineering en Shell. Miguel heeft veel ervaring als Recruiter in diverse landen en daardoor Internationaal inzetbaar.

Sandra Lintel

Senior Recruitment Consultant

Sandra heeft een Toerisme achtergrond en is daarna gelijk gaan werken in 1999 bij Shell in diverse verschillende Recruitment en HR functies. Na Shell heeft ze bij People4Office een leuke werkgever gevonden waar ze gelijk als senior Recruitment Consultant is ingezet op ons RPO project bij TP Vision. Ze is verantwoordelijk voor alle Recruitment gerelateerde vraagstukken en wordt ondersteund door het People4Office team waar nodig.