Over ons

People4Office is in 2012 opgericht en sinds mei 2018 onderdeel van De Staffing Groep. Met haar vier labels is De Staffing Groep een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit van Nederland.
Door de combinatie van expertise en activiteiten van beide bedrijven wordt een bredere recruitment dienstverlening aan opdrachtgevers voor zowel vast als flex gerealiseerd.

Ons aanbod: advies, ondersteuning en uitvoering op het gebied van recruitment vraagstukken. Het bedrijf, de diensten plus de recruiters en talent sourcers staan garant voor een betrouwbare oplossing.

Al onze medewerkers zijn kundig en gemotiveerd. Zij werken met veel enthousiasme aan de opdrachten voor klanten. Geen afstandelijke dienstverlener, maar een die meedoet. We zijn betrokken om de doelen en de uitdagingen waarvoor onze klanten staan, samen te bereiken. Wij hanteren korte lijnen en een professionele aanpak. Kortom wij zijn partners.

Onze missie is om onze klanten oprecht de meest succesvolle en innovatieve recruitmentoplossingen te bieden. De afgelopen jaren hebben wij al een solide opdrachtportfolio opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Philips, Shell, Accenture/ASML, TP Vision, Teleperformance, KPMG, NRG en MSD.

Wij zijn een organisatie waarin met passie, humor en talent gewerkt wordt en waar medewerkers zich volop kunnen ontwikkelen.

Onze klanten

People4Office team

Margriet Koerts

Directie, Commercieel Directeur

Na afronding van haar opleiding Rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen is Margriet na twee jaar werkervaring te hebben opgedaan bij Reed Business Information haar eigen bedrijf begonnen, HIM (Human Information Management). De afgelopen 7 jaar is dit bedrijf gegroeid en gespecialiseerd op het gebied van E-HRM en bemiddeling van HR- en Recruitment Professionals bij de grotere organisaties in Nederland. In 2011 is Margriet People4Office gestart waarin de activiteiten van HIM verder verankerd zijn. Margriet heeft ruime ervaring op het gebied van contract staffing en recruitment support bij de grotere organisaties in Nederland.

Barbara de Bruijn

Directie, Office Manager

Barbara is al enige jaren werkzaam als Officemanager/Directiesecretaresse bij diverse organisaties. Zij is bij People4Office werkzaam als Officemanager. Tevens is zij verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken en eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers.

Daphne Bos

Directie, Operationeel Manager

Daphne werkt al jaren in de Recruitment- en detacheringswereld. Haar kennis hierover gebruikt ze om de klanten binnen People4Office van goed advies te voorzien en medewerkers te begeleiden binnen bestaande opdrachten.

Marle Verzaal

Recruitment Consultant

Marle heeft een WO-Master Sociale Psychologie achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij diverse opdrachtgevers zoals onder andere ReachLocal en KMPG. Inmiddels wordt ze ingezet als Recruitment Consultant bij Shell. Voordat ze bij People4Office begon was ze Recruiter bij o.a. Studelta en Statter Recruitment.

Lynn van den Einde

Recruiter

Lynn heeft een HBO-Bachelor of Business Administration achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij diverse opdrachtgevers zoals onder andere Teleperformance. Inmiddels wordt ze ingezet als Recruitment Consultant bij ASML.

Marlies: Recruiter - People4Office

Marlies van Heymbeeck

Recruiter

Marlies heeft een HBO-Journalistiek achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij diverse opdrachtgevers zoals onder andere ReachLocal en ASML. Inmiddels wordt ze ingezet als Recruitment Consultant bij Bilfinger Tebodin. Voordat ze bij People4Office begon was ze Corporate Recruiter bij CWS en heeft ze bij diverse organisaties gewerkt als Corporate Recruiter.

Sanne ver der Meulen

Recruitment Consultant

Sanne heeft een HBO-Officemanagement achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij onder andere Philips, Vossius, NS en TP Vision. Inmiddels wordt ze ingezet als Recruitment Consultant bij IT Staffing. Voordat ze bij People4Office begon was ze IT-Recruiter bij Between BV en heeft ze bij diverse organisaties gewerkt als Recruiter.

Madieke Houtsma

Recruitment Consultant

Madieke heeft een HBO-Rechten achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij diverse opdrachtgevers zoals onder andere Teleperformance. Inmiddels wordt ze ingezet als Recruitment Consultant bij ASML. Voordat ze bij People4Office begon was ze Accountspecialist/Sales Intercedent bij Tempo-Team en heeft ze daarvoor bij Cirrus Staffing Services gewerkt als Recruiter.

Marco Harder

Recruitment Consultant

Marco heeft een WO-Management Wetenschappen achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij onder andere Philips (Detacheringsaanvragen). Voordat hij bij People4Office begon was hij in diverse managers werkzaam rollen bij uiteenlopende organisaties.

Sabrien Abu El Hassan

Recruitment Consultant

Sabrien heeft een HBO Business Administration achtergrond en ervaring als Recruitment Consultant bij diverse opdrachtgevers van People4Office zoals bijvoorbeeld Philips en MSD. Op dit moment is ze Talent Acquisition Specialist bij de organisatie Abbott. Voordat ze bij People4Office begon was ze Recruiter bij Catawiki en heeft ze bij diverse Recruitment organisaties gewerkt.

Sandra Litel

Senior Recruitment Consultant

Sandra heeft een Toerisme achtergrond en is daarna gelijk gaan werken in 1999 bij Shell in diverse verschillende Recruitment en HR functies. Na Shell heeft ze bij People4Office een leuke werkgever gevonden waar ze gelijk als senior Recruitment Consultant is ingezet op ons RPO project bij TP Vision. Ze is verantwoordelijk voor alle Recruitment gerelateerde vraagstukken en wordt ondersteund door het People4Office team waar nodig.

Miguel Hoekstra

Senior Recruitment Consultant

Miguel heeft een HBO P&O achtergrond en ervaring als senior Recruitment Consultant bij de People4Office opdrachtgever Accenture/ASML. Daarvoor als senior Recruiter / Recruitment Manager gewerkt voor o.a. Core Laboratories, TGE Gas Engineering en Shell. Miguel heeft veel ervaring als Recruiter in diverse landen en daardoor Internationaal inzetbaar.