Candidate Sourcing

vind de juiste kandidaat

Het zoeken naar kandidaten op het internet vraagt tijd en specifieke vaardigheden. Onze self-sourcingsdesk is een ideaal middel om u of uw afdeling hierin te ondersteunen. Onze recruiters zijn getraind in deze vaardigheden én hebben toegang tot diverse CV-databases. Of u nu op zoek bent naar een Engineer of een Sales Manager, wij weten waar we ze moeten vinden. Onze recruiters zijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Wij zoeken een aantal potentiële kandidaten en screenen hun CV’s. De kandidaat kan ook door ons persoonlijk of telefonisch geïnterviewd worden zodat de perfecte voorselectie gemaakt wordt. Het enige dat uzelf hoeft te doen is de kandidaat te spreken en uiteindelijk aan te nemen. Een eenvoudig middel om de juiste kandidaat te vinden wanneer u te weinig sollicitanten via uw eigen werving krijgt.

Met onze self-sourcingsdesk ondersteunen wij u in het vinden van talent dat uw organisatie nodig heeft, nu en in de toekomst. Tevens is dit een goedkopere oplossing dan de traditionele werving en selectie procedures.

neem contact op