Ontdek je mogelijkheden

bij People4Office

Corporate recruitment

Het is onze missie om klanten oprecht de meest succesvolle recruitmentoplossing te bieden. People4Office heeft hier talenten voor nodig met zijn eigen specialisme en die verantwoordelijk gaat zijn voor de totale coördinatie en invulling van het project of opdracht.

Je gaat als talent sourcer of corporate recruiter projectmatig aan de slag bij diverse klanten. Je krijgt telkens te maken met verschillende vraagstukken in verschillende omgevingen.

Je leven als recruiter of talentsourcer blijft hierdoor uitdagend en vernieuwend!

Opleiding en ontwikkeling

Bij People4Office krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn een zelf-lerende organisatie met ruimte voor mede ondernemerschap. Naast interne begeleiding krijg je ook opleiding buitenshuis waarin je opgeleid wordt tot blackbelt recruiter of talent sourcer, zodat je uiteindelijk aan de slag kunt gaan bij een van onze grote opdrachtgevers. Bij People4Office helpen we elkaar!

Diversiteit

Wij zijn een partij die klanten adviseert, ondersteunt en innoveert. Dit kan door de wervingsstrategie van het bedrijf eens kritisch onder de loep te nemen of bijvoorbeeld de online employer brand te analyseren en van hieruit verder te kijken. Maar ook door het ontwikkelen van diverse on- en offline tools. Afhankelijk van de opdracht krijg je de kans om bij deze klanten een eigen team op te zetten van recruiters of je mag samenwerken met mooie teams van recruiters.

Portfolio

People4Office heeft een mooi aanbod van klanten waar jij als corporate recruiter aan de slag mag gaan. Klanten als Philips, ABN Amro, KPGM en SHELL hebben professionele recruiters en talentsourcers zoals jij nodig om hun workflow gaande te houden.

Je werk verricht je bij de klant op locatie, of op één van onze vestigingen. Tevens is er door middel van “het nieuwe werken” de mogelijkheid om vanuit huis of elke andere locatie te werken. De automatisering is hierop aangepast. Bereikbaarheid en mobiliteit is daarbij voor ons belangrijk. Je krijgt krijgt, afhankelijk van je functie, een mobiele telefoon en een lease-auto.

Ben je geïnteresseerd?

Persoonlijke groei en een gezonde balans tussen werk en privé staan binnen ons bedrijf voorop. Wij willen een goede werkgever voor jou zijn. Hier hoort natuurlijk een goede beloning bij voor jou. Enerzijds komt deze beloning tot uiting in het salaris en anderzijds in een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden onder andere een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, 25 verlofdagen en een bonusregeling. Deze bonusregeling is opgezet om jou te motiveren om op een creatieve en innovatieve manier invulling te geven aan het behalen van jouw rendement. Uitgangspunt is “beter presteren is beter belonen”.

Wij zien jou graag terug tijdens een gesprek!

Neem contact met ons op!

Bekijk onze vacatures of neem direct contact met ons op via mail of telefoon.

M: info@people4office.com
T: 020-820 86 08

Vacatures